Każda wiadomość promocyjna zawiera link „wypisz się” w stopce (na dole e-maila). Wystarczy kliknąć ten link, a Twoje preferencje zostaną automatycznie zaktualizowane.
Możesz również zmienić swoje preferencje marketingowe w koncie online, przechodząc do swojego profilu i przewijając w dół do sekcji ustawienia prywatności.